Speel en win geld zonder zelf te storten

gratis fruitautomaten geld

HOME >>

Gratis fruitautomaten >>

Fruitautomaten spelen >>

Gratis gokkasten >>

Gokkasten

Onze website draait voornamelijk om de term ‘fruitautomaten’. Fruitautomaten zijn een bepaalde variant gokkasten. Bij gokkasten kunnen de symbolen op de ronddraaiende rollen uit van alles bestaan terwijl er bij fruitautomaten altijd sprake is van een groot aantal fruitsymbolen. Hierbij kun je denken aan aardbeien, kersen, citroenen, peren, bananen, etc. Vanzelfsprekend danken fruitautomaten hun naam ook aan deze symbolen.

In het buitenland wordt er echter vaak geen onderscheid gemaakt tussen gokkasten met fruitsymbolen en gokkasten met andere symbolen. In het engels worden ze gewoon allebei ‘slots’ genoemd. Of ook wel ‘video slots’. Waarom er in Nederland wel een specifieke naam is voor fruitautomaten is ons niet bekend. Mogelijk ligt het aan het feit dat dit type automaten in 99% van de kroegen en cafés staat (of eigenlijk stond, want steeds minder kroegen bieden gokautomaten aan) en het veruit de populairste variant van de gokkasten is.

Gratis gokkasten

Net als fruitautomaten zijn ook alle andere gokkasten op het internet gratis te spelen. En de aanbieders van fruitautomaten op onze homepage hebben ook gegarandeerd een groot aanbod aan andere gokkasten in hun spelaanbod.

Je kunt dus vrijwel alle gokkasten gratis spelen. Zelfs gokkasten met een jackpot zijn tegenwoordig gratis speelbaar. Het enige verschil met echt gokken is uiteraard dat je bij volledig gratis gokken ook geen kans maakt op een echte geldprijs.